Новини | Bruno Pietri & Pete Spruce «Hold My Love»

Bruno Pietri & Pete Spruce «Hold My Love»

Bruno Pietri випускає нову EDM-версію хіта «Hold My Love» разом із співпродюсером і співвітчизником з Хорватії Pete Spruce. «Hold My Love» використовує теми з хітів поп-культури 1984 та 2005 років. Пісня наповнена глибоким, енергійним басом, який у поєднанні з характерними музичними переходами, оригінальною відеоанімацією та любовним посланням подарує слухачам незабутнє враження. Нова версія привнесе нову якість цій вічній мелодії із висококласним анімаційним відео, бадьорою літньою атмосферою.

Атмосфера, в якій витримано відео до пісні, переносить глядача на витоки Метавсесвіту, де під час святкової вечірки біля басейну нам грає Dj Pink Robot. He will  hold our love, fun and memories during this holiday! You will see!


(Зліва: Bruno Pietri, справа: Pete Spruce)

BRUNO PIETRI

22-річний Бруно П’єтрі, який народився в Загребі, почав займатися музикою лише шість років тому, коли йому було 16. Хоча після першого синглу в 2017 році він призупинив займатись музикою, його дружба з Пітом Спрусом знову запалила іскру. Дует випустив свій спільний трек «It Ain't Right» для лейбла Spinnin' Talent Pool, який зібрав загалом понад п’ять мільйонів стрімів, а також потрапив до плейлістів Felix Jeahn, Mike Williams тощо.

PETE SPRUCE

26-річний Петар Єлушич (Petar Jelušić) вперше відкрив для себе електронну музику ще в 2013 році. З цього моменту вона стала його пристрастю. Навіть після багатьох років втрати інтересу, любов до музики залишилася, і сьогодні він є активним продюсером і діджеєм, зосереджуючись на зведенні та мастерингу. Його релізи були включені до плейлістів таких великих виконавців, як: Marshmello, Nicky Romero, Don Diablo, Dannic та багато інших. Цього року він виступатиме на фестивалі ULTRA Europe, і це вже не перший раз, коли він виступає разом із великими.