Новини | Макс Барських підписав контракт з Warner Music Poland

Макс Барських підписав контракт з Warner Music Poland

5 Missing Calls стала першою піснею із запланованого англомовного альбому, яку співак випустив на всесвітньовідомому лейблі 

Першими нові треки музиканта почують відвідувачі концертів міжнародного туру Bestseller World Tour, в рамках якого й відбудеться презентація.

АДРІАН ЧЕПІХАЛ, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР WARNER MUSIC POLAND: «Ми дуже раді, що фанати почують нову музику від Макса саме завдяки нашій підтримці. «5 Missing Calls» — це неймовірна пісня, яка, ми впевнені, приверне увагу слухачів у всьому світі».

МАКС БАРСЬКИХ: «За останній рік Польща стала другою домівкою майже для кожного українця, який зміг знайти не лише прихисток та безпеку в цій країні, а й перспективи для персонального та культурного розвитку. І я радий, що моя нова музика буде з’являтися на лейблі зі світовим ім’ям. Щиро вдячний за довіру», - коментує співпрацю музикант. 

Прем‘єра нового треку й mood-відео відбулася на YouTube-каналі Барських та присвячена аб‘юзивним стосункам, які артист мав у минулому. 

“У пісні 5 Missing Calls я веду діалог зі своїм уявним другом про наболіле. В житті майже кожного з нас трапляються аб’юзивні відносини. І, як правило, їх дуже важко розірвати за власною ініціативою. Саме в такі моменти важливо чути голос друга. У мене дуже теплі стосунки з моїми слухачами, вони для мене друзі, а я для них. Ми завжди можемо і маємо допомагати один одному», - ділиться думками стосовно прем’єри Макс.