Новини | Премʼєра кліпу: MamaRika «Сльози і пісні»

Премʼєра кліпу: MamaRika «Сльози і пісні»

Українська співачка MamaRika презентує нову відеороботу на щемливу пісню під назвою «Сльози і пісні». Пісня про те, що болить зараз кожному українцю. Про те, як щодня тисячі листів і повідомлень летять до своїх адресатів, але власників своїх не знаходять, а у відповідь лише тиша… Скільки чоловіків відірвані від своїх сімей, захищаючи нашу країну, і скільки жінок очікують хоча б на одну звістку та не втрачають надію, що коханий живий та повернеться додому.

В своїй новій пісні MamaRika рефлексує про те, скільки наших героїв у полоні, скільки безвісти зниклих, а скільки вже на небесах янголами продовжують оберігати всіх нас. Тисячі жінок чекають на одне лише смс зі словами «Все добре, я на звʼязку», і щодня проливають ріки сліз та невпинно пишуть листи своїм найдорожчим. Всі ці листи наче невидимі ниточки, які тримають і дають надію. На жаль ці рани зможуть загоїти лише міцні обійми, коли наші воїни повернуться додому. 

«Сльози і пісні» про кожну маму, яка чекає сина з війни, про кожну жінку, яка не втрачає надії обійняти свого коханого, про кожну дитину, яка мріє почути голос тата на іншому кінці слухавки.

- Щодня я отримую десятки повідомлень від моїх шанувальниць про те, що вони чекають своїх чоловіків з війни, і що з моєю музикою їм стає трошки легше. Всім серцем сподіваюся, що пісня «Сльози і пісні» не стане виключенням та додасть віри і сил всім тим, хто зараз проживає найважчі дні свого життя, - ділиться MamaRika.