Новини | “Те, від чого без тями”: MONATIK продовжує випускати відремонтовані версії своїх легендарних композицій

“Те, від чого без тями”: MONATIK продовжує випускати відремонтовані версії своїх легендарних композицій

На запит шанувальників, черговою композицією проєкту repaired стала - “Те, від чого без тями”. 

Артист та композитор MONATIK продовжує презентувати відремонтовані версії своїх легендарних композицій. Після надзвичайно вдалої презентації своїм фанам композиції “Кожний раз” музикант у своїх соціальних мережах запитав: “На ремонт якої пісні Ви чекаєте найбільше?”. Провідною відповіддю стала сьогоднішня прем’єра! 

“Ремонту” піддався так само і кліп “Те, від чого без тями”, реліз якого стався в день прем'єри на платформі YouTube. Свого часу відео отримало безліч нагород на музичних преміях, як “Найкращий кліп року”. Режисером даної роботи є номінантка на Grammy, незмінна кліпмейкерка MONATIK - Таню Муіньо. 

MONATIK: Працюючи над перекладом я постійно задавав собі питання: “Чи на часі ця емоція?” Але врешті-решт збагнув, що сьогодні проживаю кожен день, як останній. Адже завтра можу не прокинутись. Розумію це, змирився з цим. Тому сьогодні зашиваю душу завдяки музиці. Бо завтра душа знов може порватися вщент, але ми знову будемо робити все, щоб її врятувати та полагодити. Танцювати, як в останній раз. Насолоджуватись моментом, як в останній раз. Бути сильними духом на зло ворогу! 

Як писала Леся Українка «…щоб не плакать, я сміялась». Щоб з глузду не зійти - я роблю все, що можу, що в моїх силах. Наче востаннє. Можливо, зовсім скоро всі мої переживання до мене повернуться, але прямо зараз… нехай нічого не бентежить нас!!! (Хоча б ці три з половиною хвилини)

В день прем’єри композиції на музичних платформах MONATIK виступить на благодійному концерті в Києві, в рамках якого буде проводитися збір коштів на потреби бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ. MONATIK вперше для киян та гостей міста, запрошених на концерт воїнів, волонтерів, лікарів та робітників ДТЕК виконає прем'єру пісні наживо.