Новини | 26 березня, Fairmont Grand Hotel - «CHARITY QUEEN of UKRAINE 3.0»

26 березня, Fairmont Grand Hotel - «CHARITY QUEEN of UKRAINE 3.0»

26 березня у Києві в престижному Fairmont Grand Hotel відбудеться одна із наймасштабніших благодійних подій цієї весни - конкурс краси  «CHARITY QUEEN of UKRAINE 3.0». Її організатором виступає ГО «Асоціація Королев України».

«CHARITY QUEEN of UKRAINE 2024» – фінал  українського жіночого конкурсу, де кожна з учасниць може продемонструвати свою красу та відданість благодійній справі, об’єднуючи ці якості на найвищому рівні.
Режисеркою конкурсу стала відома українка Ірина Дюденко.

Також в рамках заходу відбудеться благодійний аукціон цінних лотів, що має на меті зібрати кошти в підтримку наших воїнів на передовій, а саме роту ударних безпілотних авіаційних комплексів 68 ОЄБР ім. Олекси Довбуша: квадрокоптери DJI Mavic 3T, прибори нічного бачення та автомобільні шини підвищеної прохідності.


Гала-вечір, у проведенні якого приймуть участь Королеви краси, громадські діячі та зірки театру, кіно та естради, націлений на об'єднання благодійних зусиль.

Ведучі вечора - Денис Чоловський та Анна Астровська.
В складі журі конкурсу запрошені відомі українці: Серж Смолін, український дизайнер - сео та власник бренду IDoL, шоумен Сергій Казанін, актор Олексій Тритенко, Ірина Третьяк, видатна художниця та инфлюенсер Влад Міцкевич.

Благодійну подію підтримають такі українські артисти: 100лиця, Поліна Дашкова, гурт "Очі в Очі" та Геля Зозуля.

Організатори: Ірина Оськіна – голова ГО “Асоціація королев України” та Олена Бринза – співзасновниця ГО «Асоціація Королев України», впевнені, що “CHARITY QUEEN AWARD 3.0” не тільки об’єднає видатних лідерів та створить платформу для нових можливостей та партнерств, а й стане ключовим кроком для подальшого розвитку та впливу благодійності в українському суспільстві.