Новини | 5 найкращих виробників навушників на повсякдень: фішки та переваги

5 найкращих виробників навушників на повсякдень: фішки та переваги

Вибір бренду навушників — завдання не з легких. Ризикувати не хочеться, адже купуються «вуха» не на один день. На ринку — десятки виробників, всесвітньо відомих та локальних. Серед них є такі, які заслуговують підвищеної уваги завдяки грамотному підходу до ціноутворення та виробничих процесів. Добірка найкращих марок — трохи нижче.

Самсунг

Поєднання якості та привабливого дизайну — завжди безпрограшне рішення. Саме на нього робить ставку корейський гігант Самсунг. Він знається на трендах та випускає моделі для поціновувачів якісного, чистого та гучного звуку. Ідеальне відтворення частот (низьких, середніх та високих) гарантоване, тож навушники Самсунг з магазину https://www.moyo.ua/ua/acsessor/ipod_headphones/samsung/ сподобаються любителям класичної музики й фанатам хіп-хопу чи хард-кору. 

Фірмові бездротові «Бадси» можуть похвалитися ергономічною посадкою та гнучкими налаштуваннями. Вони підтримують керування жестами та миттєво підключаються до смартфонів, планшетів, музичних програвачів, телевізорів та інших пристроїв з підтримкою бездротової передачі даних. 

Дротові Earphones зачаровують демократичною ціною. А ще вони надзвичайно стабільні, бо підключення не залежить від заряду акумулятора та інших зовнішніх факторів.

Епл

«Яблучні» гаджети та аксесуари завжди на крок попереду. В них можна закохатися лише за імідж. Не дивно, що дрібні виробники-ноунейми намагаються копіювати впізнаваний дизайн. В асортименті Apple навушники на всі випадки життя:

  1. Дротові EarPods з чистими басами та солідними середніми частотами;
  2. класичні AirPods, яких вже вийшло три покоління;
  3. вдосконалені AirPods Pro з активним шумодавом, розширеними налаштуваннями та покращеними динаміками;
  4. великі AirPods Max — ефектні зовні та потужні всередині, з чудовими показниками автономності.

Соні

Навушники японського походження відрізняються неабиякою стабільністю та довговічністю. Вони підходять для найвибагливіших аудіофілів, не готових миритися з найменшими недоліками звучання. 

Бюджетні Соні з дротовим підключенням, хоча й мають скромні характеристики, легко підключаються та працюють без перебоїв. Дорожчі Bluetooth та TWS функціональні та зручні. Не обмежують свободу рухів, тому оптимальні для занять спортом та геймінгу. 

Головні переваги:

  • Багато функцій,
  • візуальні характеристики на будь-який смак,
  • витривалі акумулятори та якісні дроти,
  • розмаїття асортименту,
  • зносостійкі та немазкі матеріали виготовлення.

Панасонік

Виготовлені компанією Панасонік навушники — з широкою сферою використання. За призначенням їх класифікують на повсякденні, спортивні та ігрові, а за способом під’єднання до техніки:

  • Бездротові з Блютуз-модулем,
  • дротові з міні-Джеком,
  • комбіновані.

Використовувати фірмові «вуха» можна в тандемі зі смартфоном, комп’ютером, плеєром чи планшетом. Можливе також підключення до розумного годинника з власною пам’яттю та підтримкою відповідного софту. 

Замикає рейтинг бренд Косс зі своїми стереонавушниками на будь-який смак та гаманець. Порта Про з металевою дужкою та футуристичним дизайном «чашок», повнорозмірні DJ Style з закритим акустичним оформленням, мініатюрні вакуумні Spark Plug в стилі унісекс — вибрати є з чого!