Новини | ANGELA — «Холодне місто»: новий хіт від головної співочої красуні країни

ANGELA — «Холодне місто»: новий хіт від головної співочої красуні країни

Співоча королева краси ANGELA представляє перший у 2024 році сингл — «Холодне місто». Пісня як ніколи актуальна для тих, хто хоче почати нове життя у році та залишити у минулому болі та невдачі минулого.

ANGELA будучи автором та виконавицею продовжує досліджувати теми, присвячені розриву та трансформації стосунків. Сингл «Холодне місто» є ліричним продовженням хітів «Твої очі», «Відпусти» та «В оригіналі».

«Нам вдалося зробити справжній пісенний серіал. Мій перший у минулому році сингл «Твої очі» розповідав про почуття закоханості та віру в найкраще у нових стосунках. Трек «Відпусти» торкався теми руйнування відносин та рефлексій, пов'язаних з тим, що ми усвідомлюємо те, що наше кохання закінчилося, але ми не маємо поки сил на розрив. Ну, а пісня «В оригіналі» розповідає про емоції після кінця довгих відносин», — пояснила зірка.

«Холодне місто» має інший настрій, у порівнянні з минулими хітами артистки. Це позитивний трек, присвячений тим, хто чекає на нове кохання у прийдешньому році і відкритий для цього нового досвіду, попри минулі болі.

«Цей трек для тих, хто хоче нових емоцій, для тих, хто загадав кохання під бій курантів на Новий рік», — заявила ANGELA.


Пісня має чіткий меседж, важливий для кожного, хто почав рік з переосмислення минулого: «Треба відпускати тих, хто не тримає. Не треба тримати минуле, яке лише робить боляче та не дає рухатися вперед», — пояснила артистка.

ANGELA з впевненістю та надією увійшла у 2024 рік, тому що знає на власному досвіді, що втілювати власні мрії - реально. Так, в минулому році зірка запустила пісенну кар'єру та отримала багато відзнак за творчість та роботу в сфері моделінгу та благодійності. Вона була відзначена нагородою «Успіх року» від Celebrity Award, була визнана «Співачкою року» Асамблеєю ділових кіл та отримала звання «Гордість країни 2023» від медіахолдингу Міленіум, була учасницею масштабного світового конкурсу Mrs Grand Queen Universe 2023 в Дубаї, де отримала два призи.

«Я хочу передати своїй аудиторії послання, що головне - це те, що ми є самі у себе. Кохання не треба шукати. Наша місія - навчитися кохати себе та стати кращою своєю версією, — заявила зірка.