Новини | Благодійний фонд “603.7” виставив на аукціон один із наймасштабніших лотів за останні роки

Благодійний фонд “603.7” виставив на аукціон один із наймасштабніших лотів за останні роки

Благодійний фонд "603.7" оголосив про розіграш знищеного російського гвинтокрила. Він є ще одним трофеєм, захопленим українською армією на початку повномасштабного вторгнення росії. Гвинтокрил буде продано на аукціоні, а виручені кошти спрямують на закупівлю безпілотних літальних апаратів для Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Гвинтокрил, який є моделлю Мі-24, був збитий українськими силами в березні 2022 року. Трофей сильно пошкоджений, але все ще є цінним історичним артефактом. Власне, те, як він виглядає можна побачити на відео.

Цей гвинтокрил є нагадування про те, ким є наш сусід. Це символ російської агресії та жорстокості. Лот буде розіграний у телеграм-каналі фонду “Лоти by БФ 603.7”.


Також фонд презентує у якості лотів кришку від першої ракети ATACMS, яка поцілила у ворога під час повномасштабного вторгнення і прапор, підписаний воїнами «АЗОВ». Цей стяг є символом сили та любові до своєї землі доблесних героїв України. Прапор підписали ті, хто був у полоні, але зараз продовжує воювати.

Аукціон запущений 24 січня, також вже є ставка — 1 320 000 гривень, долучайтеся, донатьте та допомагайте армії, адже вони — наш захист!

Довідка:

1.Благодійний фонд “603.7” — це неприбуткова організація, яка від початку повномасштабного вторгнення активно допомагає воїнам ЗСУ та всім нужденним. За 2022-2023 роки фонд неодноразово передавав авто, квадрокоптери, дрони різних видів, а також допомагав цивільним, які постраждали.

2.Детальніше про збитий російський гвинтокрил: сюжет новин, відео збиття.