Новини | BRAVEUA FEAST: В столиці пройшов найбільший фестиваль української музики з початку повномасштабної війни

BRAVEUA FEAST: В столиці пройшов найбільший фестиваль української музики з початку повномасштабної війни

Минулої суботи в столиці відбувся масштабний благодійний фестиваль української музики BRAVEUA FEST на одній з найпопулярніших концертній локацій Києва Stereo Plaza. 
BRAVEUA FEST об’єднав 31 артистів та гуртів, які зібралися, щоб допомогти армії, які активно допомагають країні під час війни, дають благодійні концерти, продовжують творити нову якісну українську музику, підтримуючи Україну та надихаючи наших воїнів. Крім улюблених хітів, зірки здивували гостей фестивалю приємними сюрпризами, зі сцени прозвучали ексклюзивні прем'єри від PARFENIUK та SKYLERR, колабораціями виступів KOLA та PROBASS∆HARDI, POSITIFF та MICHELLE ANDRADE. Весь прибуток від фестивалю спрямовано на закупівлю та підготовку машин для наших воїнів. Протягом шести годин 2200 киян та гостей столиці насолоджувались насиченим лайн апом. На жаль, не обійшлося без прикростей, на середині концерту пролунала повітряна тривога,організатори були вимушені зупинити захід, але, на щастя, вона тривала всього 12 хвилин і фестиваль продовжився.      Організатори потурбувалися й про тих, хто не зміг потрапити на сам захід і організували дві прямих трансляції фестивалю, на хвилі радіо Армія ФМ та відео трансляцію на МЕГОГО, запис є в доступі:
https://megogo.net/ua/view/21416397-braveua-fest.html  
 

 «Загалом на фестиваль було продано 620 квитків, тому в останній день організатори подарували 1500 студентам. На жаль, у людей немає грошей і ціна в 700 грн. виявилася за високою. Але добра новина є, на 1 пікап все-таки вийшло зібрати і ми раді, що подарували такій великій кількості людей радість і надію! Ми, як організатори, зрозуміли по сотням щасливих очей відвідувачів, що такі заходи потрібні, бо люди втомилися, життя триває і мотивація боротися заради щасливого майбутнього дуже потрібна. Це крута музика, яку потрібно везти до Європи» - коментує співзасновник фестивалю, власник компанії ADV.expert, Вадим Руденко. 
     « Я вважаю, що ми зробили неймовірне, організувавши цю «машину» менш ніж за півтора місяці, при обмежених ресурсах і дуже маленькій супер команді, дякую Христині Швець, творчому продюсеру,яка тримала у свої ніжних руках комунікацію з усіма артистами, Марині Осаулі, PR-директору, яка провела величезну роботу, нашій чарівній Алесі Мугако, Олександру Упорову та його супер-адмінам» - коментує зірковий волонтер, співзасновник та ведучий BRAVEUA FEST Андрій Джеджула. Нагадуємо, що зі сцени звучали хіти наших улюблених кумирів: POSITIFF, MICHELLE ANDRADE, KOLA,PARFENIUK, LAUD, ROXOLANA, PROBASS∆HARDI, YAKTAK, 100ЛИЦЯ, PATSYKI ZFRANEKA, SKYLERR, MASHA KONDRATENKO, MASHUKOVSKY, BOTASHE, POLINA DASHKOVA,BRYANGIN, ULIANA ROYCE, DEMCHUK, ЛЮСЯ КАВА, DIMA PROKOPOV, АННА ДОБРИДНЄВА,MASHA GOYA, SEREEN, SHADU, DIBROVA, YATSUTA, АРТУР БОССО, DJ STARKOV.     

Організатори планують продовжувати робити події й надалі, тож слідкуйте за новинами фестивалю в соцмережахBRAVEUA FEST, шукайте себе на світлинах та слухайте українське!