Новини | «Це просто крик душі!»: Могилевська презентувала пісню про незламних українців

«Це просто крик душі!»: Могилевська презентувала пісню про незламних українців

Співачка Наталія Могилевська у попередніх інтервʼю обіцяла більше не співати сумних пісень, проте одна з крайніх премʼєр стала винятком - артистка  презентувала пісню «Одне велике серце». 

«Ця пісня була записана не за планом. Я сама нещодавно в інтервʼю говорила, що не хочу ніяких сумних пісень про війну, але це просто

КРИК ДУШІ! В нас одне велике серце. Ми кожну хвилину переживаємо разом...Під останніми ракетами ледь не загинув мій друг Олег Воронович, з яким ми 14 років працювали над піснями для всіх моїх артистів і для мене.», - розповіла Могилевська у своєму Instagram.

Співачка присвятила пісню всім незламним українцям, які попри війну продовжують жити, народжувати дітей, захищати країну. Автором пісні стала Ольга Бажана. 

«Я відчуваю гордість,любов та співчуття до кожної людини, яка знаходиться у величезному страху, і перемагає кожен день цей страх. Виходить на роботу, виховує дітей, знаходить силу, любов та наснагу жити. Перед очима - тисячі людей за ці два роки, тисячі обіймів і слів підтримки одне одному...

МИ ВЖЕ ПЕРЕМОЖЦІ! Я хочу подякувати Бажана, яка зі мною в машині по дорозі на студію, дописувала слова, змінюючи на ще щось важливіше, емоційніше, щось потужніше. Ця пісня народилась дуже швидко.

Я з вами! Я люблю вас! І молюся за всіх нас!» - відмітила співачка.