Новини | Гурт KALUSH випустив спільну пісню зі співачкою KRUTЬ та лірик відео до неї

Гурт KALUSH випустив спільну пісню зі співачкою KRUTЬ та лірик відео до неї

Гурт KALUSH та співачка KRUTЬ анонсують випуск спільної пісні "Десятка". Пісня є виразом справжньої дружби, кохання та відданості.

“Йо, "Десятка" — це пісня про дружбу та взаємопідтримку, про те, як важливо мати людину, якій ти можеш довіритися, хто в любу ситуацію, у будь-який час, підтримає тебе. Ми знаємо, що ви дуже чекали цей фіт з KRUTЬ, тож let's get it!”, – коментує нову пісню Олег Псюк.


Новий сингл поєднує в собі теплі спогади співачки Марини Круть про легендарне кафе “Десятка”, що в Івано-Франківську, ліричний реп у виконанні Олега Псюка, енергійні ламані ритми та живу бандуру.

“Пісня була написана у 2021 році. Вона просто виникла за 15 хвилин, так трапляється завжди, коли до мене приходить натхнення. Це реальна історія з мого особистого життя, про справжню дружбу й місце, до якого я відчуваю неймовірно велику любов – кафе «Десятка». Це справжнє кафе в Івано-Франківську, яке добре відоме любителям поїздок в Карпати. Маю тільки найтепліші спогади про це легендарне місце, адже воно асоціюється у мене з горами. І я бажаю кожній дівчині мати такого друга, який в будь-якій ситуації допоможе подолати різні життєві труднощі. Дружба завжди перемагає”, – коментує Марина Круть.

Марина Круть, відома як KRUTЬ, — талановита українська співачка і авторка пісень, яка здобула прихильність шанувальників своїм неповторним голосом та глибокими текстами пісень, і, звичайно бандурою, яка є невід'ємним учасником кожної композиції. KALUSH – український гурт, який задає тренди в сучасній музичній індустрії та радує шанувальників яскравими колабораціями. 

Запрошуємо насолодитись звучанням нової пісні "Десятка" від KALUSH та KRUTЬ, яка вже доступна на всіх музичних платформах.