Новини | Гурт MBreeze презентує нову відеороботу на пісню “Кіно”

Гурт MBreeze презентує нову відеороботу на пісню “Кіно”

Сингл "Кіно" гурту MBreeze — це пісня про життя. Про те, що кожен з нас - головний герой свого фільму, іноді щасливого, а іноді й безутішного. Вона про пошук режисера та відповіді на запитання навіщо я тут, і про те, що за яким би сценарієм я не жив - кожна мить варта того, щоб її цінувати.  

“Якщо бути відвертим, перший варіант цієї пісні був написаний прямо перед початком вторгнення. Це була легка пісня з легким романтичним сенсом, ми планували випустити її влітку 2022 року. Зараз літо 2023 року. Після всіх подій вона трансформувалася та набула зовсім іншого присмаку та сенсу. За цей час сталося стільки всього, що іноді здавалося, ніби це все не взаправду, але ні, життя продовжується і нам потрібно вчитися жити і залишатись вдячними за те життя, яке ми зараз маємо”, — коментує фронтмен гурту, Олександр Біляк

Після релізу пісні за декілька тижнів гурт планує випустити іншу, піано версію пісні “Кіно”, чому прийняли таке рішення розповідає Ілля Біляк, ударник гурту: 

“Вперше, коли Алекс показав мені цю пісню - вона була під фортепіано, здається, я пустив сльозу. Мені відразу згадалась пісня “Stromae - papaoutai”, під яку танцює пів світу, але сенс якої, насправді, розриває душу. Я знав, що Алекс хоче робити танцювальну версію і підтримав це рішення,  але відразу попросив зробити дві версії пісні, ту, яку, відпочатку ми хотіли “веселу” та другу піано версію. Обидві версії, я впевнений, торкнуться серця слухача”. 

"Кіно" від MBreeze — це поєднання життєрадісної і надихаючої танцювальної музики з глибоким і, місцями, сумним текстом. 

Пісню вже можна послухати на всіх стрімінгових майданчиках, а mood-відео переглянути в YouTube. 
Посилання на пісню: https://fanlink.to/Kino_MBreeze