Новини | Гурт "Очі в Очі" Представляє Нову Пісню "Я тебе знайду"

Гурт "Очі в Очі" Представляє Нову Пісню "Я тебе знайду"

Найромантичніший український дует  "Очі в Очі" вкотре повертається з новим треком, що обіцяє стати наступним хітом в українській музичній арені. Представляючи пісню "Я тебе знайду", ми горді відзначити, що музичний відомого продюсера Сергія Ранова (RUNSTAR) проливається через кожну ноту цього треку. Текст, який вам так запам'ятовується, написав учасник нашого гурту, Сергій Кузнєцов, і він несе у собі глибокий смисл і виразність, що стають ідеальним доповненням до музичної майстерності Ранова. Ця синергія між авторами музики та тексту створює неповторний образ, який ми з нетерпінням хочемо поділитися з нашими шанувальниками та аудиторією.

Виконавці - Сергій Кузнєцов та Ольга Воробйова, об'єднавшись у гурті "Очі в Очі", продовжують підкорювати серця слухачів своїм унікальним тембром та емоційним виконанням. Режисер Павло Хмельницький втілив візуальність треку у яскравому та вишуканому відеокліпі, який доповнює музичну картину гурту.

"Я тебе знайду" - це новий крок у розвитку творчого шляху "Очі в Очі", що пропонує свіжий звук та глибокі емоції для слухачів. Спільна робота з музичним продюсером Сергієм Рановим (RUNSTAR) забезпечує миттєві враження від цього захоплюючого треку.

Фанати та меломани з нетерпінням чекають на нові емоційні відтінки від "Очі в Очі" та готові зануритися у світ їхньої музики з "Я тебе знайду".