Новини | Хітмейкер Parfeniuk презентує новий трек та кліп “Поряд”

Хітмейкер Parfeniuk презентує новий трек та кліп “Поряд”

Parfeniuk - амбітний selfmade-артист, який підкорює топ-чарти стрімінгових платформ та радіостанцій з першого треку. Артист презентує новий бенгер під назвою “Поряд”.

Parfeniuk впевнений, що лише рефлексуючи та показуючи справжні відчуття, може вийти справжній хіт, саме так і був написаний новий сингл “Поряд”.

У новому кліпі артист показав свою другу половинку, відому Тік Ток-блогерку Simbochka, яка відмовилась від свого звичного образу та вперше у медійному просторі показала себе без яскраво виражених стрілок та чорних лінз.

“Я такий собі пропагандист віри в себе, особливо, для дівчат. Знайте, ми хлопці любимо перш за все не за зовнішність і яскраву картинку. Це була моя ідея, аби Сімба показала себе без свого образу. Я хочу аби кожна дівчина відчула у моєму меседжі себе та відкрилась максимально. Нехай наш приклад вас надихне і відкине всі комплекси!” - поділився Parfeniuk.
Нагадуємо, «Провела екскурсію» - це перший хіт Parfeniuk, що на третій день після публікації очолив 1 місце в топ-чартах Apple Music,став трендом українського TikTok. За півроку активної роботи, артист презентував ще два сингли: «Відриваючись», «Долоні», що стали не менш успішними та заполонили тренди та чарти українського музичного простору (перші сходинки чарту ТОП 100 Україна (Apple Music) та YouTube трендів). Parfeniuk має потужну фан базу у своїх соціальних мережах та активно їх розвиває.