Новини | Jerry Heil та Аня Трінчер зробили ресайклінг хіта Ірини Білик

Jerry Heil та Аня Трінчер зробили ресайклінг хіта Ірини Білик

Королева жанру «камеді-поп» Jerry Heil знову співає в дуеті зі співачкою Анною Трінчер, яка нещодавно увійшла в топ-15 інфлюенсерів України.

10 грудня вийшов #ЕКСА_В_ГІВЕВЕЙ — новий сингл дівчат, присвячений сучасним методам вирішення споконвічних питань. Разом із піснею також презентований кліп — чарівна новорічна феєрія з танцями та ельфами, сповнена казкового настрою. Співачки знов вдаються до фірмового прийому: за допомогою комічних засобів висвітлити важливу побутову тему: цього разу питання «колишніх», яке хоча б раз турбувало кожну людину. Jerry та Аня розповідають, що хотіли за допомогою треку розвеселити та підбадьорити ту частину аудиторії, яка за тих чи інших причин буде святкувати Новий рік та Різдво без другої половинки. Також сюрпризом для всіх поціновувачів української музики став використаний у треку семпл із вінтажного хіта Ірини Білик «Мне не жаль тебя», що створює додатковий зимово-святковий ефект від перегляду та прослуховування.


Під час роботи над відео не обійшлося без курйозів: обоє дівчат травмувались на знімальному майданчику. Аня під час репетицій танців для кліпу пошкодила собі вухо накладним нігтем, викликавши велику кровотечу, чим налякала всіх оточуючих. А Jerry Heil прямо в обличчя потрапила хлопавка, через що співачка на деякий час втратила зір. Співачки поставились до виробничної травми з гумором: «Це нас так наздоганяє карма колишніх, про яких ми співаємо», — прокоментували вони.