Новини | KALUSH ORCHESTRA І СЕРГІЙ ПРИТУЛА ПРОДАЮТЬ РОЖЕВУ ПАНАМУ І ПРИЗ ЄВРОБАЧЕННЯ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗСУ

KALUSH ORCHESTRA І СЕРГІЙ ПРИТУЛА ПРОДАЮТЬ РОЖЕВУ ПАНАМУ І ПРИЗ ЄВРОБАЧЕННЯ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗСУ

#StefaniaForUkraine – аукціон для перемоги України


Символи перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні тепер допомагатимуть робити перемогу України у війні з російськими окупантами. Гурт віддає рожеву панамку і кришталевий кубок-мікрофон для збору донатів на допомогу Збройним силам України.


Kalush Orchestra проведуть разом з Благодійним Фондом Сергія Притули дві акції одночасно:


1) Розіграш рожевої панами, в якій на Євробаченні виступав фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк. Щоб взяти участь, треба задонатити від 200 грн (або від 5 євро) у банку від Monobank Фонду Притули. Більше донатів – більше шансів перемогти. Наші партнери з Monobank рандомно оберуть переможця серед всіх благодійників.


2) Аукціон кришталевого кубка-мікрофона переможця Євробачення 2022. Його отримує той, хто зробить найбільший загальний внесок на банку Фонду Притули або ж у крипті на криптогаманець Фонду Сергія Притули. “битва фіата проти крипти”. Хто збере більше донатів? Усі кошти з аукціону підуть на рахунок Благодійного фонду Сергія Притули для допомоги Збройним Силам України. Це перший у світі аукціон з кубком переможця Євробачення для допомоги армії.


Початок розіграшу та аукціону 25 травня о 11:00 ранку. Він буде проходити на платформі Monobank та MetaHistory. За переможний кришталевий мікрофон Kalush Orchestra ставки приймаються і в звичайній валюті, і в криптовалюті на гаманець Фонду Притули. 


Триватимуть обидва заходи до 28 травня 19:00. Завершиться все спільним прямим ефіром Сергія Притули і Олега Псюком у соцмережах.


Паралельно відбудеться розіграш NFT на базі MetaHistory

Купуючи NFT за криптовалюту, його власник отримує: 

• 100% унікальний цифровий файл NFT з зображенням мікрофону і Kalush Orchestra

• Ексклюзивну зустріч-вечерю з учасниками гурту Kalush Orchestra 

• Можливість взяти участь в аукціоні кришталевого кубка-мікрофона, який отримає благодійник за найбільший донат.


Розіграш підтримує Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство цифрової трансформації України, а також Європейська мовна спілка (EBU) — асоціація телерадіомовників, яка організовує міжнародний пісенний конкурс «Євробачення».


Про намір виставити статуетку на благодійному аукціоні гурт заявив під час пресконференції: «Можливо, є якісь люди, які мають можливість задонатити, їм буде приємно, що є така статуетка, як згадка про це. Усі гроші ми плануємо пожертвувати у фонд на підтримку України, української армії», — сказав соліст гурту Олег Псюк.


Гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» перемогли на Євробаченні 2022 з загальною рекордною оцінкою у 631 бал. Це третя перемога України на Євробаченні, але перша — повністю україномовної пісні.