Новини | KOLABA спільно з CHEEV записали ремікс версію на пісню «Мрієшся»

KOLABA спільно з CHEEV записали ремікс версію на пісню «Мрієшся»

Пісня поєднує ритмічний ремікс та глибоку лірику про внутрішні переживання. За словами CHEEV, ця пісня — про відчуття людини після розставання, коли новий етап у житті ще не встиг розпочатись, а привиди минулого продовжують наздоганяти.

«Зробити ремікс на пісню CHEEV “Мрієшся" нас надихнув його перший хіт "Гарно так", який з першого прослуховування засідає глибоко в душу. Переживши емоцію передану в новому творі ми хотіли подати в своїй інтерпритації та таким чином донести своє бачення цього емоційного шедевра!» – зазначили KOLABA.

CHEEV – автор та виконавець власних пісень з Мінська, який співає українською та білоруською мовою. Здобувши досвід у якості учасника музичних талант-шоу в Україні та Білорусі та кавер-виконавця, артист сформував власний стиль, у якому він комбінує популярну музику з елементами інді, альтернативи. CHEEV — це чіпкі баладні мелодії разом із танцювальними бітами та яскравими приспівами. Чуттєвий вокал та тексти про внутрішні переживання, знайомі кожному слухачеві.

KOLABA – це музичний проект, який з перших днів війни почав висловлювати свою громадянську позицію та засуджувати дії Російської Федерації. Проект був створений для підтримки морального духу ЗСУ та усіх Українців. Також одна і з основних цілей – це розвиток та популяризація Української музики (колаборації з артистами в нетипових для них стилях та ремікси).

ХІТИ KOLABA: «Пацики на Моциках», «Патрон пес Dance» та ремікси на популярних артистів «EeOneGuy, To Eternity - Теплий дощ», «Маша Кондратенко - Ванька-Встанька» завірусились в ТіkТоk та YouTube. Загальний охват на усіх платформах більше 300 млн. переглядів.

Треки були випущені за підтримки музичного лейблу Golden Music UA

▪️ Youtube - канал лейбла Golden Music UA на якому 397 тисяч підписників : https://www.youtube.com/c/GoldenMusicUA/featured

▪️ Facebook сторінка лейбла Golden Music UA на якому 59 тисяч підписників https://www.facebook.com/GoldenMusicUaOfficial