Новини | KOLABA & YOGEN - Я буду тим

KOLABA & YOGEN - Я буду тим

Молодий співак YOGEN, який підкорив слухачів своєю ліричністю та душевністю, об’єднався із запальними та енергійними KOLABA. Творчий тандем презентував ремікс на пісню “Я буду тим”.

Відеокліп на пісню YOGEN “Я буду тим” набрав більше 1 млн переглядів на YouTube, а сам трек став вірусним у TikTok. За кілька місяців після релізу YOGEN презентує оновлену танцювальну версію свого хіта, заручившись підтримкою хітмейкерів KOLABA. Пронизливий вокал співака KOLABA доповнили танцювальними ритмами та качовим вайбом. Історія кохання перетворилася на трек для танцполів.

“Я чув багато колаборацій проєкту KOLABA з іншими артистами української сцени. Мене завжди дивувало, як хлопці вміли дати “нове життя” вже відомим, а інколи і вже забутим пісням. Я повністю довірився їм у творчому процесі та був приголомшений, коли почув результат”, - ділиться YOGEN.

“Реліз нової версії "Я буду тим" є результатом нашої співпраці з талановитим YOGEN, метою якої є поділитися своїми почуттями та емоціями зі світом через мову музики. Ця робота спонукає вас на подорож у світ почуттів, де мелодія стає віддзеркаленням емоцій та досвіду кожного з нас.

Ми запрошуємо всіх приєднатися до цього музичного відкриття та відчути магію звуків та слів, що впливають на наші серця та душі”, - розповідають KOLABA.

Артисти презентують трек напередодні весни. Ремікс вийшов весняно-іскристим та змушує знову закохатися в творчість YOGEN.