Новини | “Лише українці перетворюють горе у щось нове”: MÉLOVIN поділився історією написання пісні “Dreamer” для “Євробачення”

“Лише українці перетворюють горе у щось нове”: MÉLOVIN поділився історією написання пісні “Dreamer” для “Євробачення”

Відомий співак, учасник національного відбору на “Євробачення-2024” MÉLOVIN розповів, як і за яких умов був написаний майбутній хіт “Dreamer”, з яким він зовсім скоро підкорюватиме світову сцену. Артист зізнався, кому присвятив нову пісню і зауважив, чому саме він має представляти Україну у Швеції.






Пісня “Dreamer” зовсім не схожа на попередню творчість MÉLOVIN. З перших секунд трек заворожує звучанням і заглиблює в середину магічного світу мрійника, який не боїться загадувати найсміливіші бажання. У “Dreamer” є все – цікавий ламаний ритм, чаруючий вокал, які разом дають пісні сильне і масштабне звучання. Зʼявився трек півроку тому і хоча написав її сам MÉLOVIN, артист впевнений – подарували її йому люди.

“Напевно, це вперше в історії, коли я кажу, що ця пісня написана не мною, а вами усіма. Я багато спілкуюся з людьми, розумію одне найголовніше, що кожен із нас, чомусь під натиском соціуму забуває про про свого внутрішнього маленького мрійника. Ми відвертаємось від нього, ми йдемо якимись канонами соціуму і забуваємо, ким насправді хотіли бути в дитинстві. Я хочу, щоб ця пісня була про вас, в імʼя вас і за вас. Хочу, щоб пісня “Dreamer” подарувала вам розуміння, що нарешті ви готові повернутися до свого власного мрійника, здійснювати свої мрії, маштабуватися і робити себе щасливими. Кому, як не вам?” – звертається до слухачів MÉLOVIN.

Та і історія створення пісні про мрійників особлива. Написав її MÉLOVIN у Львові в готелі.

“Я перебував у Львові, а Львів перебував під ракетними обстрілами. Тоді в 200 метрах від мене був приліт ракети. Це згадувати неприємно, але приємно згадувати те, що я написав під час цього всього пісню. Напевно, лише українці зараз горе перетворюють у щось нове і велике. Тоді я піднявся на оглядовий майданчик готелю і пісня сама прийшла мені в голову, ніби хтось став її наспівувати – і наспівував її народ. Це шалено, неповторно! І я радий, що це відбулося, що ця пісня написана!” – поділився артист.

Крім того, MÉLOVIN постійно згадує свій попередній досвід на “Євробаченні”. За словами музиканта – він зробив роботу над помилками і тепер точно знає, що потрібно робити, щоб гідно представити Україну на світовій сцені: “Я був на “Євробаченні”, у мене є такий досвід, я хочу гідно представити свою країну! Тепер я маю можливість зробити те, чого раніше не розумів. Це мій козир!”