Новини | Литвиненко, Смоленцева, Шпаков: зірки серіалу «Перші ластівки» на благодійному зірковому сніданку

Литвиненко, Смоленцева, Шпаков: зірки серіалу «Перші ластівки» на благодійному зірковому сніданку

Марафон зіркових благодійних сніданків продовжується. Нещодавно в ресторані «М’ясо Вино та Кіно» відбувся черговий благодійний івент від українських акторів. Зірки відомого серіалу «Перші ластівки» зібрались на сніданок аби зробити добру справу – допомогти Збройним Силам України.

На подію завітали актори Вікторія Литвиненко, Яна Смоленцева, Олег Гоцуляк, Марія Грекова-Смолякова, Сашко Рудинський, Максим Самчик та Настя Рула. Разом з усіма гостями заходу актори не просто смачно поснідали, а поспілкувались, розказали закулісні секрети, як знімався серіал «Перші ластівки» і, звісно, давали власні поради.

«Я щасливий, що завдяки нашим військовим, ми змогли зібратися і трохи відволіктись, зануритись в приємні спогади! Всі ми, українці, актори щодня намагаємось допомагати усіма способами» - каже Олег Гоцуляк.

«Спілкування відбувалось в теплій, навіть сімейній атмосфері. Ми з колегами і гостями згадали знімальний процес та змогли поговорити про тонкощі кіно. Дякую кожному, хто прийшов на зустріч, та підтримав цей збір. Не забувайте, разом ми пришвидшуємо нашу перемогу», - говорить Вікторія Литвиненко.


Спеціальним гостем благодійного івенту став відомий український режисер Валентин Шпаков, який відзняв чимало українських стрічок, серед яких і серіал «Перші ластівки». Він поділився з гостями власним досвідом і таємницями знімального процесу.

«По-перше хочу подякувати Act Lots за плідну працю на волонтерському фронті та можливість бути корисним. Зустріч з командою та шанувальниками - це завжди теплі почуття, особливо в момент, коли наші військові роблять неймовірні здобуття по звільненню окупованих територій. Сподіваюсь, ця зустріч буде не останньою і матиме постійну основу, бо говорити є про що і ми відчули це на сніданку. Тож сподіваюсь, буде ще і обід, і святкова вечеря з нагоди нашої перемоги», - режисер серіалу Валентин Шпаков.


«Цей сніданок викликав купу приємних емоцій з минулого та довоєнного життя. Зустріти талановитих колег, нашого прекрасного режисера, поспілкуватися з гостями - це було неймовірно. Їх питання занурювали нас у період зйомок та спогадів, пов'язаних із створенням серіалу, кастингом, підготовкою до зйомок», - каже Яна Смоленцева.

Зірковий сніданок вже вкотре організували в межах благодійного аукціону українських акторів Act Lots. Головна мета якого - допомога ЗСУ.

Під час благодійного зіркового сніданку гості не лише мали змогу поспілкуватись з улюбленими кумирами, а і долучитись до допомоги військовим і зробити свій донат. А найбільший благодійний внесок актори відзначили унікальним лотом - подарували ексклюзивний український прапор, на якому розписались всі зірки серіалу «Перші ластівки».

«Це була дуже тепла зустріч. Я не очікував, що буде аж так. Відчувалося єднання задля чогось більшого, ніж кожен сам по собі, і навіть більшого, ніж всі разом», - коментує Максим Самчик.


В цілому, в межах зіркового сніданку вдалось зібрати понад 8 тисяч гривень. Кошти Act Lots відправлять на закупівлю 4-го і 5-го автомобілей швидкої допомоги, які відправляться до ЗСУ на передову. Перші три авто, які актори змогли придбати за рахунок благодійних івентів, аукціонів і донатів, вже працюють на фронті і рятують життя українських військових.