Новини | MAYOROVA влаштувала дівочу вечірку в одному зі столичних готелів та зняла все на відео

MAYOROVA влаштувала дівочу вечірку в одному зі столичних готелів та зняла все на відео

Українська інфлюенсерка та співачка MAYOROVA презентувала відео на новий бенгер  “Відчула”, в якому закликала дівчат усвідомити свою жіночу силу та відчути впевненість у собі. Цей трек став третім в музичному доробку співачки, який є своєрідним продовженням синглів “Незамінних” та “Підпал”. Не зважаючи на те, що у своїх піснях MAYOROVA розкриває емоційний стан від завершення чергових невдалих стосунків, з легкістю можна розгледіти, як від “Незамінних” до “Підпалу”, та від “Підпалу” до “Відчула” її героїня стає сильнішою та врешті решт знаходить своє особисте “я”. Тема жіночої сили - є головною темою, яка обʼєднує всі пісні артистки. 


- Мені дуже близька тема жіночої сили і хочу, щоб жінки відчули цей посил впевненості у собі через мої пісні. “Незамінних”, “Підпал” і “Відчула” - розповідають про мої особисті три стани: як я спочатку вийшла зі стосунків, перестраждала, розбиралася сама з собою та, нарешті, навчилася жити по-новому і відчула свою силу, - ділиться MAYOROVA. - Для мене дуже важливо бути реалізованою, не сидіти на місці та досягати своєю працею того, чого я хочу. За минулий рік я стала зовсім іншою людиною. Я навчилася жити одним днем і цінувати кожну хвилину. І я дуже хочу, щоб ті дівчата, які будуть слухати “Відчула”, заряджалися впевненістю, яку я для них заклала в цій пісні, думали про себе, ставили себе у своєму житті на перше місце і не боялись відчувати свою силу. Бо наша сила - наше самовираження.

Одночасно з новим треком співачка представила відео, в якому влаштувала справжню дівочку вечірку в одному зі столичних готелів. Вихована на культурі королеви R’n’B Beyonce, MAYOROVA надихнулась її кліпом “7/11” та вирішила зняти відео на сингл “Відчула” у схожій стилістиці. 

-  Ми  вирішили з подругами зібратися в одному зі столичних готелів на вечірку й просто зняли це все на відео. Ми танцювали, відривалися, випускали всі емоції, які в нас накопичилися, та трішки бешкетували. Але для найспостережливіших глядачів приготували й сюрприз! В кліпі є декілька “пасхалок”, які глядачам варто помітити та вгадати. Впевнена, вони будуть здивовані. 

І хоча співачка MAYOROVA тільки починає свою карʼєру артистки, вже з повною впевненістю можна сказати, що вона має на меті зайняти крісло R’n’B-принцеси українською музичної сцени, адже перші її сольні пісні - Незамінних” та “Підпал”, а також дуетний трек з Ostrovskyi “Твої тату” й досі не сходять зі сходинок топчартів стрімінгових платформ та трендів YouTube.