Новини | Новий трек про відважних українок: HANUMIKE «Дика дичка»

Новий трек про відважних українок: HANUMIKE «Дика дичка»

Українсько-американський гурт HANUMIKE випустив запальний фіт з акторкою серіалу «Папік» Дашею Петрожицькою. Трек «Дика дичка» — це суміш палких почуттів та музики, що змушує танцювати незважаючи ні на що. Пристрасть, сміливість, краса — це далеко не все, про що пісня. 

Гурт зізнався, що свій новий трек присвятили палкому коханню в сучасних реаліях. Він — справжній патріот своєї країни. Вона — гаряча та нестримна дівчина, яка теж боронить своє. У них на двох не лише одне завдання — знищити ворога, а й одне кохання.

«Ми намагалися розповісти про наших дівчат, які взяли всю волю в кулак і без сентиментів б’ють по окупанту. Ну і як це може не зачаровувати?» — зізнаються артисти

Пісня «Дика дичка» — про українських дівчат із ЗСУ, які попри все, не лише залишаються найвідважнішими, а ще і найкрасивішими. «Це не Джавелін, це не Хаймарс. Це — моя дівчина»

«На “нулі”, в тилу, де-небудь — леді залишаються леді. У цьому і сила наших українок» — кажуть хлопці.

Над словами працювали Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров та Євген Семенченко. Над музикою — Ельдар Кабіров і Вадим Лисиця. Аранжування ж написав Роман Катрук. А зведенням, записом та мастерингом займався відомий український саундпродюсер Вадим Лисиця.

Головним героєм кліпу став POSITIFF та українські жінки військовослужбовці. 

Дистрибуцією треку «Дика Дичка» займається музичний лейбл FoxLab, створений студією звукозапису FOXXSTUDIOS.