Новини | Новорічні Гуси: Wellboy презентував свій хіт у святковому звучанні

Новорічні Гуси: Wellboy презентував свій хіт у святковому звучанні

Український співак Wellboy (Антон Вельбой) презентував свій хіт Гуси в новорічному звучанні, а також представив святковий кліп.

Тепер у треку замість слів наші гуси – новорічні гуси, а замість водки – ялинка. Новий кліп вийшов у вигляді мальованого мультика. Гра дзвіночків та бубонців в аранжуваннях надає композиції святкової атмосфери.

Також музикант повідомив, що на шанувальників його творчості чекає ще один сюрприз – новорічні Вишні, які вийдуть 25 грудня.

а півроку Wellboy здійснив революцію в українському шоу-бізнесі. Хіт Гуси став першим українським треком, який за всю історію існування Apple Music в Україні потрапив до ТОП 100 Року Apple Music Ukraine.

Також у 2021 році став єдиним українським треком ТОП 10 YouTube Ukraine та разом зі свіжою піснею Вишні потрапив у ТОП 50 Spotify Ukraine.

Більше того, артист назвав співачку класиком української літератури та зізнався, що дуже любить її.

Також Wellboy зазначив, що $100 – це великі гроші, на які наразі він може прожити тижнів зо два, раніше б цієї суми йому вистачило б на місяць. Також він розповів, що йому заборонено робити як артисту за контрактом.