Новини | Одночасно зі всім світом. Який український сервіс покаже прем'єру спецепізоду про Гаррі Поттера?

Одночасно зі всім світом. Який український сервіс покаже прем'єру спецепізоду про Гаррі Поттера?

У перший день нового року український стрімінговий сервіс покаже спецепізод Гаррі Поттера — Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу.

У перший день 2022 року, 1 січня, відбудеться одна з найбільш очікуваних прем'єр — вихід спеціального епізоду, що присвячений 20-річчю однієї із найулюбленіших екранізацій — саги про Гарі Поттера.

Українська прем'єра Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу відбудеться одночасно з усім світом у підписці Amediateka українського стрімінгового сервісу OLL.TV.

Разом зі спеціальним епізодом глядачі зможуть подивитись на сервісі усі частини від першої картини Гаррі Поттер і Філософський камінь до останньої Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина 2. Фільми з’являться на сервісі протягом кількох днів.

Нагадаємо, новий епізод Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу збере разом улюблених акторів усіх восьми фільмів. Коли в 2001 році вони вперше зустрілися на знімальному майданчику Гаррі Поттера і Філософського каменю Еммі виповнилося 11 років, а Деніелу та Руперту по 12−13. Усі наступні 10 років вони були разом: знімалися, росли, працювали та дорослішали на очах один у одного. Аж до виходу фінальної картини у 2011 році.

Отже Деніел Редкліфф, Руперт Грінт та Емма Вотсон вперше за довгі роки знову повернуться у стіни магічної школи, зустрінуться зі своїми колегами та режисером Крісом Коламбусом.

«Ніби ми й не розлучалися! — зауважила Емма Вотсон, зустрівшись із хлопцями на зйомках нового проекту. — І водночас минула вічність».

«Найбільше мене лякала думка, що найважливіше в нашому житті вже позаду, — зізнається Деніел Редкліфф. — Але я був такий радий побачити всіх знову, що зрозумів — я помилявся!»

На глядачів чекає не лише возз'єднання головних персонажів легендарної саги, а й захоплюючі історії про те, як розпочиналася робота та проходили зйомки екранізації книг Джоан Роулінг про юного чарівника. У фільмі будуть інтерв'ю, що раніше не публікувалися, актори згадають свої найяскравіші спогади зі зйомок, і розкажуть, як знаменитий цикл впливає на їхнє життя сьогодні. «Ми сім'я. І завжди будемо частиною життя один одного», — переконаний Руперт Грінт.

За словами Тома Ашейма, президента Warner Bros, Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу — «це данина пошани всім, кого торкнулася кінофраншиза, від знімальної групи до відданих шанувальників, які продовжують підтримувати дух чарівного світу».

Окрім виконавців головних ролей у спецепізоді з’являться Рейф Файнс, Джейсон Айзекс, Хелена Бонем Картер, Гері Олдман, Роббі Колтрейн, Бонні Райт, Еванна Лінч, Том Фелтон, Альфред Енох, Імельда Стонтон, Меттью Льюїс, Ієн Харт, Джеймс Фелпс, Олівер Фелпс та Марк Вільямс.

garri-potter