Новини | Поп-рок принцеса Настя Балог презентує трек-маніфестацію для дівчат «На радіо»

Поп-рок принцеса Настя Балог презентує трек-маніфестацію для дівчат «На радіо»

У новій пісні суперфіналістка  шоу «Голос країни 10» Настя Балог співає про розлучення з хлопцем. Колись її солодкий голос пʼянив його, але він вирішив піти. Тепер її «думи» переповнюють ефіри на всіх радіостанціях і телеканалах, і це стає дзеркалом для її колишнього бойфренда. Він відчуває, що втратив її назавжди. Дівчина ж впевнено крокує вперед з тріумфом над тим, хто зробив її вразливою. Вона більше не залежить від колишнього й не шкодує про минуле.

«Я була знайома з хлопцем, до якого в мене були сильні почуття, але він не звертав на мене уваги. А коли мені роблять боляче, я стаю сильнішою. Тому я створила цю пісню як маніфестацію й звернення до нього: «Ти мене не помічаєш, а я розкажу всім нашу історію й буду завжди у тебе перед очима; я стану на сходинки вище, а ти залишишся на тому ж рівні, бо ти втратив найкраще, що в тебе було». Ця пісня покликана надихати дівчат, піднімати настрій й самооцінку. Бо нам не потрібен ніхто, щоб кайфувати від себе, ставати кращими й підкорювати весь світ», — каже Настя Балог.
Трек «На радіо» супроводжується відеокліпом, у якому розкривається історія людей, які перестають чути одне одного. Головна героїня рефлексує над своїми стосунками, згадуючи як щасливі моменти, так і ті, що принесли їй найбільший біль. Режисером став Марк Тельпіс, відомий співпрацею з артистами POSITIFF, Michelle Andrade та DOROFEEVA.