Новини | Прем’єра ENLEO «м’ятна ніч»: я зможу їхати у своєму опелі на рідну Донеччину слухати цей трек, щоб її відбудовувати

Прем’єра ENLEO «м’ятна ніч»: я зможу їхати у своєму опелі на рідну Донеччину слухати цей трек, щоб її відбудовувати

Надихнувшись зустріччю з Томом Оделом, яка днями відбулася у місті Лодзь, музикант ENLEO представив новий трек «мʼятна ніч». Нікіта Леонтьєв - таке справжнє імʼя артиста ENLEO - співпрацює з лейблом Papa Music. Він з Маріуполя і вже рік успішно підкорює український шоу бізнес.


Нова композиція має назву «мʼятна ніч». Написав її ENLEO у співавторстві з Сергієм Рановим. А режисерами мудвідео виступили Маріамі Погребинська та Павло Закревський. «мʼятна ніч», як і попередні композиції «чорне море» і «вальс під вибухи», увійде до дебютного альбому ENLEO. Його заплановано на осінь. Чи стане частиною альбому кавер «інша любов», який став візитівкою артиста, поки тримається у таємниці.

«м‘ятна ніч» про ту саму людину, яка навіть у найскрутніший момент може заспокоїти, наче та м‘ята. А ще я хотів, щоб цей трек був дуже швидким, життєстверджуючим, бо це нагадує мені життя до війни - все уривками, дуже весело, безтурботно.

Від пісні «мʼятна ніч» прям віє цим мирним вайбом, який був у всіх нас до повномасштабного вторгнення. Тому хочеться, щоб кожен прочув й відчув цю пісню. Вірю, що кожен зможе якось по-своєму розкрити своє минуле. Знову подивитись на все, як було раніше.

Кожен день, як і сьогодні,  я відкриваю новини і  мені дуже болить, що відбувається у моєму регіоні, у моїй країні.  Але вірю, що умовно завтра ми почуємо довгоочікувані новини, що ми перемогли.

Для мене особисто цей трек - нагадування про те, що, коли мир настане і життя повернеться на українську землю, я зможу їхати у своєму опелі на рідну Донеччину з опущеними вікнами, слухати цей трек, щоб її відбудовувати і знати, що ми всі передбачили майбутнє - нашу перемогу», - ділиться ENLEO.

Нагадаємо, 29/07 ENLEO зустрівся Томом Оделом (Tom Odell), всесвітньо відомим британським музикантом та подарував йому кришталик з люстри маріупольського драмтеатру. Том Оделл рік тому змінив життя Нікіти на 180 градусів. Він подарував права на пісню “Another love”. Українська версія отримала назву “інша любов” і стала знаковою піснею для всіх українців під час війни та однією з найпрослухованіших пісень на Spotify Ukraine.