Новини | Про Гаррі Поттера знімуть веб-серіал: склад акторів тебе здивує

Про Гаррі Поттера знімуть веб-серіал: склад акторів тебе здивує

Успіх фільмів про Гаррі Поттера не дає спокою шоураннерам у всьому світі.

Наприклад, спеціальний епізод «Гаррі Поттер через 20 років: Повернення в Гоґвортс», який вийшов 1 січня, став одним із найочікуваніших фільмів початку року. Не дивно, що американські кінопродюсери вирішили не втрачати хвилю популярності і вигадали нову історію за участю вже знайомих персонажів із книг Джоан Роулінг. Щоправда, сама письменниця навряд чи буде втішена цим задумом: за задумом творців, чарівних персонажів гратимуть трансгендерні та небінарні актори. У той час як саму Роулінг неодноразово звинувачували у трансфобії та нетерпимості до людей із гендерною нонконформністю.

Кастинг у самому розпалі. І вимоги до акторів цілком певні. Наприклад на роль Джеймса Поттера, отця Гаррі, може претендувати тільки актор "азіатського, чорного, африканського походження, етнічно неоднозначного, багаторасового, з корінних народів, латиноамериканців, вихідців з Близького Сходу, Південної Азії, Індії, Південно-Східної Азії або ". Продюсери не уточнюють, кого вони планують взяти на роль Лілі Еванс, матері Гаррі, але заявили, що хочуть "гендерно-неконформну, небінарну транс-жінку".

через GIFER

Списки кандидатів на роль Сіріуса Блека, якого в оригінальних фільмах виконав Гері Олдман, також вимагають не білого актора. На роль Ремуса Люпіна можуть пройти прослуховування представники всіх статей. А ось Пітера Петтігрю повинен грати виключно "ґендерно невідповідний, небінарний транс-чоловік".

Очікується, що зйомки веб-серіалу про Гаррі Поттера розпочнуться в Америці у червні та липні цього року.

ru.hellomagazine.com