Новини | Репер Kollinz випустив новий сингл, присвячений Україні.

Репер Kollinz випустив новий сингл, присвячений Україні.

Український репер африканського походження присвятив пісню Україні.

Kollinz - репер, автор пісень, родом з Біафри, крихітної окупованої нації ігбо в Нігерії на заході Африки, який приїхав до України в грудні 2010 року і з тих пір вона стала його другим домом.

Влітку 2020 року він почав свою кар'єру співака і випустив свій перший офіційний сингл під назвою "Hola Amigos". Вже пізніше вийшов перший міні альбом спіака, який знайшов відгук у слухача, а сьогодні він презентує пісня "Never Let Go" яку присвячує війні в Україні.

"Війна дуже руйнівна для всіх, хто живе в Україні, нам з сім'єю довелося залишити все і стати біженцями, як і багатьом українцям по всьому світу, це надихнуло мене написати пісню "Never Let Go", ця пісня передає весь наш біль. Вона особлива, про те, що зараз переживає кожен українець, як вдома, так і за кордоном. Хоч я і іноземець, я дуже люблю Україну, це мій другий дім, чесно кажучи, я прожив в Україні так довго, що не знаю іншого дому, крім України, тому це дуже важливо для мене і моєї сім'ї. Я мріяв, що моя донечка народиться в Україні, але через війну цього не сталось. Але ми обов'язково повернемось додому, коли все це скінчиться" - ділить співак.

Never Let Go - це маніфест, звернення до світу і до ворога, це ствердження українського духу, справжньо мужності народу, який не дивлячись ні на що переможе. 

Новий сингл під назвою "Never Let Go", вже доступний на всіх стрімінгових платформах.