Новини | Репер та блогер зізнався про колишню наркозалежність та поділився мотивуючим кліпом

Репер та блогер зізнався про колишню наркозалежність та поділився мотивуючим кліпом

Відомий тік-ток блогер та екс-учасник шоу “Мастер Шеф” Владислав Міцкевич випустив скандальний кліп “Май стиль”. Це вже третій трек українського проєкту MITSKEVYCH.

Сам музикант зізнається, що створює реп-музику з дитинства. Він читав реп, імпровізував, записував усе на диктофон і намагався підбити своїх братів та друзів на те, щоб разом робити більш серйозну творчість. Але ті не підтримували його ініціативи.


— Ентузіазм був тільки у мене, — згадує артист. — Якось хтось із близьких взагалі сказав мені: “Воно тобі треба? Ліпи котлети, це в тебе краще виходить”. Але я в один момент зрозумів, що від своїх мрій не потрібно відмовлятись. Так і почався проєкт MITSKEVYCH. Моя музика про прості життєві речі, які комусь будуть актуальні для когось в десять років, а комусь — і в сорок.

За словами Міцкевича “Май стиль” — трек про те, що все у цьому житті можливо. І якщо людина хоче змін, вона зможе відштовхнутись ногами навіть від найглибшого дна та виплисти на поверхню. Сам співак зізнається, що десять років тому у нього була жорстка наркотична залежність. І трек “Май стиль” нагадує йому про ті часи, коли він прийняв важливе для себе рішення змінити життя.

— Я сидів біля парадного обдовбаний і в якийсь момент усвідомив, що я сьогодні самостійно побрився налисо, щоб не платити перукарю, а також нічого не їв, щоб витратити усі гроші на наркотики. І що я стрімко лечу на дно. І що я або зупиняюсь, або вже скоро не прокинусь десь в канаві. Так почалось моє нове життя, де є речі дуже цікавіші за наркоту — творчість, робота, сім'я. Було складно, але я зміг. І, впевнений, кожен, хто хоче змінити своє життя — зможе теж.

Кліп “Май стиль” знімали в одному із столичних павільйонів. Артист сам його зрежисував та придумав ідею.

Репер Владислав Міцкевич також відомий, як топовий кулінарний блогер, колишній фіналіст “Мастер Шеф-8” та за опитуваннями один із найяскравіших учасників усіх сезонів шоу, співведучий Олі Полякової на шоу “Він готує, вона керує” (ТЕТ). Популярний тік-ток блогер та власник тік-ток агенції, яка просувала відомих українських блогерів та інфлюєнсерів, таких як Оля Полякова, Mamarika, Маша Полякова, Вадим Бзежинський, та інших.