Новини | Репер ХАС влаштував допит своїй супутниці у новому відео “Винні”

Репер ХАС влаштував допит своїй супутниці у новому відео “Винні”

Стильна історія в стилі гангстерів 30-х років, в якій ХАС в елегантному костюмі постає в ролі слідчого у справі скоєного таємничого злочину, а його супутниця навпроти в помаранчевому костюмі засудженої за столом на допиті.

Все це претендує, як мінімум, на короткометражний фільм чи гостросюжетний серіал.

Ідея та сценарій до кліпу “Винні” належить самому ХАСу, а режисером та оператором  є Андрій Брунов, який вже співпрацював з репером, знімаючи кліп “Йду по воді”.

“Часто у стосунках люди роблять винними одне одного, тому що не приймають відповідальність за власні дії, не визнають своїх помилок, і тому перекладають вину на партнера. Це той випадок, коли історія кохання через недовіру, через постійні докори одне одному, перетворюється на “стіл допитів”.


Ця історія не про мої стосунки, але певним чином стосується мене. Лише дуже уважні глядачі зможуть зрозуміти про кого ця історія”, - розповідає ХАС.

“Остерігайтеся тих, хто хоче закинути вам почуття провини, бо вони жадають влади над вами”, - цитата Конфуція, що супроводжує завершення історії, наштовхує на різні думки.

Що ж сталося і хто насправді виявиться винним у цій історії - дивіться у відео.

Нагадаємо, трек "Винні" є частиною міні-альбому трилогії "БЛЮЗнірство", що вийшов напочатку лютого та приурочений до 33-річчя артиста. "БЛЮЗнірство"  за стилем є поєднання репу та блюзу. 

“Це альбом-трилогія, оскільки блюз канонічно несе в собі три тематики: чесно про своє минуле - це пісня “Автобан”, чесно про своє бачення майбутнього - це пісня “Йду по воді”, і чесно про свою любов - це пісня “Винні”, - ділиться артист.

Слухати міні-альбом "БЛЮЗнірство": https://orcd.co/xac_bluesnirstvo