Новини | РІАННУ ОГОЛОСИЛИ НАЦІОНАЛЬНОЮ ГЕРОЇНЕЮ РЕСПУБЛІКИ БАРБАДОС

РІАННУ ОГОЛОСИЛИ НАЦІОНАЛЬНОЮ ГЕРОЇНЕЮ РЕСПУБЛІКИ БАРБАДОС

Острівна країна в Карибському морі офіційно вийшла з-під влади британської королеви. З цієї нагоди відбулось святкування, на якому була присутня знаменита співачка.

Тепер замість королеви Єлизавети II главою Барбадосу стала Сандра Мейсон, обрана президентом країни наприкінці жовтня. Із цієї нагоди американську співачку Ріанну, яка днями випустила святкову колекцію речей для дому, оголосили національною героїнею.

Оголосила артистку національною героїнею Барбадосу прем'єр-міністр країни Міа Моттлі під час республіканських святкувань, які походили у Бріджтауні, про це повідомляє The Guardian.

На думку політика, завдяки креативності, дисципліни та відданості своїй батьківщині Ріанна несе чудову службу на благо Барбадосу.

Зазначимо, що на церемонії Ріанна з'явилась в довгій помаранчевій атласній сукні, яка підкреслювала її фігуру. Також артистка була у коричневих босоніжках на підборах. Волосся зірка заплела в зачіску з косичками, а на обличчі зробила легкий мейк у коричневих відтінках. Із аксесуарів на ній були чорна захисна маска, сережки та браслет.

Окрім того, на святкування приїхав і син Єлизавети II – принц Чарльз. Він отримав орден Свободи Барбадосу. Це друга за вагомістю нагорода цієї держави.

stars.segodnya.ua