Новини | SANNA – Синочки, повертайтеся живими!

SANNA – Синочки, повертайтеся живими!

Нова робота від співачки SANNA під назвою «Синочки, повертайтеся живими!» написана на слова її батька. Радіоверсію пісні створив український саундпродюсер Роман Черенов, більш відомий, як Morphom. Пісня є гучним та водночас чуттєвим закликом-зверненням до усіх бійців, котрі зараз стоять на обороні незалежності України проти московитського ворога.

Батько співачки, Петро Ващик, за життя написав збірку віршів та випустив її під однойменною назвою. Добірка віршів складається з 2-х частин: Про любов до України та Повстанські мотиви. 

«Було дуже важко переспівати татів вірш. Душа боліла просто читати їх. Минуло 5 років, як тата немає, війна набрала більше обертів. Тож збірка не втратила своєї актуальності.Серед усіх цей вірш є найдоречнішим зараз, він описує все, що відбувається у моїй рідній країні. У планах є переспівати ще не один вірш. І я готова подарувати їх тим артистам, які готові написати мелодію і взяти їх, як пісню до свого репертуару.», - розповідає співачка.

 Коли у 2014 році почався Майдан, співачка разом із татом були разом у Києві. Петро вже тоді мав онкологічне захворювання, але відмовлявся від лікування, бо відчував важливість свого перебування там. Дану збірку віршів випустив за декілька місяців до власної смерті тиражом, який був підготовлений спеціально для воїнів АТО, щоб підтримувати їх бойовий дух.Є відеоматеріали, де хлопці, які на передовій ,переспівують вірші Петра Ващика.




 «Він завжди намагався допомогти як тільки міг. Навіть коли був зовсім хворий, їздив по українським церквам, проводив збір коштів. А зібравши потрібну суму – придбав авто, яке поїхало на передову.», - розповідає SANNA.

Наразі SANNA готується до нового релізу, який незабаром відбудеться. До слова, нова робота, яка скоро вийде, мала бути опублікована ще до війни.