Новини | СЕРГІЙ БАБКІН ВИРУШАЄ В ТУР УКРАЇНОЮ НА ПІДТРИМКУ НОВОГО АЛЬБОМУ «ЛЮТИЙ»

СЕРГІЙ БАБКІН ВИРУШАЄ В ТУР УКРАЇНОЮ НА ПІДТРИМКУ НОВОГО АЛЬБОМУ «ЛЮТИЙ»

Один з найвідоміших українських артистів Сергій Бабкін відправляється в благодійний тур містами України. Гастролі присвячені релізу нового, першого за п’ять років повноформатного альбому «ЛЮТИЙ», який побачив світ наприкінці минулого місяця. Концерти пройдуть в Києві, Харкові, Дніпрі, Полтаві та Одесі та відбудуться у форматі квартирників, що передбачає не лише виконання нових та найкращих пісень, а й спілкування зі слухачами та відповіді на запитання. Кошти від концертів спрямовуватимуться благодійним фондам Місто Х (м. Харків) та Фонду Дениса Бреславського (м. Харків), які забезпечують потреби ЗСУ та допомагають постраждалим жителям Харківщини.

Розклад концертів: 

17.04 Київ 

18.04 Харків

22.04 Полтава 

23.04 Дніпро 

24.04 Одеса

Квитки:  https://kontramarka.ua/uk/events/sergiy-babkin


Сергій Бабкін: За цей рік в мене накопичилось багато нової музики, якою я дуже хочу поділитися зі своїми слухачами. Як і минулого разу, я виступатиму у форматі квартирників, тобто окрім співу буде ще й тепле спілкування, відповіді на запитання, спогади та мрії. Я часто підкреслюю, що «квартирник» - це не концерт, який відбувається десь у квартирі. Це, скоріш, особлива атмосфера, коли між артистом та глядачем не існує кордону, немає ніяких меж. Це магія, яку творимо разом. А ті хто хоч раз були на моїх виступах, знають: «Магія – це наш звичайний стан».       

Новий альбом Сергія Бабкіна «ЛЮТИЙ» побачив світ 23 лютого поточного року. Він складається з дванадцяти композицій:  синглів «Непробивна», «Про Дні» та «Магія», випущених у 2023-му, та дев’яти абсолютно нових пісень. Вперше в історії української музики альбом одночасно вийшов на стрімінгових платформах та у форматі вінілової платівки. Окрім того у минулому році вийшли присвята українським захисникам композиція «127МА» та українська версія однієї з найвідоміших пісень Бабкіна «Забери». 

Нагадуємо, попередній український тур співака відбувся у лютому минулого року. Загалом від початку повномасштабного вторгнення Сергій Бабкін відіграв більш ніж 100 благодійних концертів в Європі, Азії та Північній Америці, зібравши понад 350 000 євро на допомогу ЗСУ та постраждалим жителям Харківщини. 

Instagram https://www.instagram.com/babkin_offi...

Facebook https://www.facebook.com/babkin.official

YouTube https://www.youtube.com/user/sbabkinofficial