Новини | Шокуючий кліп від UDOVENKO: Нагадування про проблему домашнього насилля

Шокуючий кліп від UDOVENKO: Нагадування про проблему домашнього насилля

Я не буду таким, як він" - таким є приспів у новому відеокліпі музиканта, автора та співака UDOVENKO. Знаменитий учасник 13-го сезону шоу «Голос Країни» вразив глядачів шокуючим кліпом на свій новий ліричний сингл "Не буду як він".

Актори відеокліпу майстерно зіграли пару, де чоловік проявляє агресію та фізичне насилля над своєю партнеркою. Це особливо вражає, оскільки роль абьюзера виконує сам режисер кліпу та продюсер співака Іоанн Зєнков.


"Ця ідея прийшла мені відразу, як тільки я почув пісню. Текст також просився на екранізацію проблем домашнього насилля, які залишаються актуальними для багатьох пар. Можливо, це відео спонукатиме людей до розмірковування над цією проблемою", - зазначив Іоанн.

UDOVENKO теж підтримав ідею, вважаючи, що відео важливе не лише як музичний продукт, але й як соціальна платформа. Артист показує, що хеппі-енд можливий у таких ситуаціях, і закликає дівчат не терпіти насильство та знущання.

Кліп став не лише музичним, але й соціальним явищем, привертаючи увагу до важливих аспектів міжособистісних відносин та проблем домашнього насилля, що залишаються актуальними для сучасного суспільства.