Новини | Співачка NAVKA разом з волонтеркою з Німеччини привезли допомогу та автівку для ЗСУ

Співачка NAVKA разом з волонтеркою з Німеччини привезли допомогу та автівку для ЗСУ

Співачка NAVKA продовжує свою боротьбу не лише на мистецькому фронті, а й активно працює в тилу заради нашої перемоги. Поки її «Татанці» звучать у кожному топ-чарті, NAVKA допомагає нашим хлопцям мати все необхідне аби пришвидшити нашу перемогу над російською навалою. Співачка вже вдруге привозить автівку особисто для ЗСУ та допомогу для постраждалих від війни. Цього разу, NAVKA відправилась у Харківську область. 

Співачка NAVKA разом з благодійницею з Німеччини подолали 2500 кілометрів самотужки та привезли медичну, гуманітарну допомогу, а також автівку для ЗСУ:

«Отримали запит про необхідність автівки для наших хлопців з Харківщини і швиденько купили буса для тих, хто захищає мою країну. Цього разу подолала тисячі кілометрів не сама, а з активною німкенею Katharina Pink, яка не просто погодилась поїхати зі мною, а наполягла на спільній поїздці. Вона дуже хотіла допомогти і не дозволила мені їхати самій всю цю відстань, як це було минулого разу. Працюємо і пришвидшуємо нашу перемогу!» - поділилась NAVKA.

Незламні герої бригади ім. Івана Богуна попри всі обставини тепло зустріли дівчат та допомогли передати необхідну медицину центральній районній лікарні ім. Кононенка.

«Українська співачка NAVKA спільно з групою цивільно-військового співробітництва  1 ОБрСпП ім. Івана Богуна  доставили та передали  медичну та гуманітарну допомогу  центральній районній лікарні ім. Кононенка м. Чугуїв від Klinikum Wolfenbüttel в Німеччині. Автівка, якою було доставлено допомогу, буде служити нашим воїнам та допомагати в виконанні тактичних завдань. Щиро дякуємо і разом до Перемоги!» - прокоментувала бригада ім. Івана Богуна на своєму офіційному YouTube.

Кошти на бус були зібрані завдяки донатам, підписникам на Патреоні співачки, а також з продажу вибійок спільної колекції NAVKA в колаборації з брендом Etno Melanka.