Новини | ТИ МАЙЖЕ ТАМ >> Стендап в Атласі, ATLAS, 11.11.2023

ТИ МАЙЖЕ ТАМ >> Стендап в Атласі, ATLAS, 11.11.2023

СТЕНДАП В АТЛАСІ

11 лістопада 2023, сб.

19:00

ATLAS 

Київ,(вул. Січових Стрільців 37-41

від 350 грн.


ПРО ПОДIЮ

Клуб ATLAS представляє серію великих концертів «Стендап в Атласі» в легендарному київському клубі (вулиця Січових Стрільців, 37-41).

Важливо. В клубі є укриття!

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ «СТЕНДАП В АТЛАСІ» У КИЄВІ?

Київ – місто, що не знає спокою

Млявість та нудьга – не про столицю. Та як відомо, ті, хто важко працює, також заслуговують на повноцінний релакс. А що може відновити втрачені сили та зарядити позитивом якнайкраще? – Правильно: щирий, невимушений сміх!

З огляду на велику долю імпровізації, постійний вербальний та емоційний контакт із публікою, стендап є одним із найскладніших напрямків у гуморі. Проте глядачі завжди із задоволенням приходять на концерти сучасних коміків та комікес: живі жарти на актуальні теми без табу і обмежень нікого не лишають байдужим. А для когось навчитися сміятися над власними проблемами – нове вміння, що допомагає здолати життєві труднощі.

Прекрасна нагода гарантовано підняти собі настрій та задонатити на ЗСУ.

ДЛЯ ТЕБЕ ЖАРТУВАТИМУТЬ:

Макс Вишинський - комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ «Жовтневий Палац», також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами.

Слава Бу – стендап комік, у котрого окрім харизми, ще неймовірне почуття гумору.

Учасник «Розсміши коміка»,

Нещодавно комік випустив новий stand up концерт «Чесний»

Роман Щербан – унікальний представник українського стендапу, які закохує глядачів у свої історії та зачаровує харизмою.  Учасник гумористичного об'єднання «Леви на джипі»

Катя Олос - стендап-комікеса, учасниця «Ліги Сміху» у складі команди «Збірна Львова», актриса кіно.