Новини | Творці шоу “Королі Магії рятують Новий рік” оголосили про додаткові вистави

Творці шоу “Королі Магії рятують Новий рік” оголосили про додаткові вистави

Найвидовищніший перфоменс цієї зими у столиці продовжили на три дні.

Через шалений успіх шоу зіркових ілюзіоністів братів Томашевських з культового ютуб проєкту Magic Five українці отримали можливість подивитися дев'ять додаткових вистав, які відбудуться 29-30 грудня та 3-го січня у київському концерт-холі Bel Etage.


Шоу “Королі Магії рятують Новий рік” стартувало 19 грудня і одразу здобуло чималу популярність серед дорослих та дітей. Із зірок виставу про пригоди Святого Миколая та його чарівників-помічників оцінили зіркові гості: співачка Оля Полякова з доньками, Tayanna із сином, Анна Завальська та Дмитро Сарацький із сином, шоумен Слава Дьомін із сином, Дмитро Тодорюк, Андрій Сторож, Анна Трінчер, Андре Тан з донькою, Анатолій Анатоліч з дітьми та багато інших.

Продюсером шоу “Королі Магії рятують Новий рік” є Михайло Ясинський, відомий своєю співпрацею з Олею Поляковою, Максом Барських, Джері Хейл, Tayanna, Аланом Бадоєвим. За його словами, казкова вистава буде мати продовження наступного року і стане ще масштабнішою. На гостей чекатиме більше дивовижних ілюзій, візуальних ефектів та зірок. До речі, роль Святого Миколая у шоу виконує один з найкращих тенорів України, номінант Grammy та володар премії Billboard у жанрі класичний Crossover Юрій Годо.

Квитки на додаткові вистави можна придбати за посиланням: https://concert.ua/uk/events/koroli-magiyi