Новини | TWENTY ONE PILOTS ПОВЕРТАЮТЬСЯ!

TWENTY ONE PILOTS ПОВЕРТАЮТЬСЯ!

ЛЮТИЙ 29, 2024 р. – Володарі премії GRAMMY®, дует Twenty One Pilots, оголосили деталі нового альбому Clancy, який вийде 17 травня через Fueled By Ramen [обкладинка альбому / треклист нижче]. Сьогодні група поділилася першим синглом майбутнього альбому, "Overcompensate", який доступний на всіх стрімінгових платформах і супроводжується офіційним музичним відео, знятим у довгостроковій співпраці з Reel Bear Media. Clancy є першим студійним альбомом Twenty One Pilots за три роки після виходу Scaled And Icy, що отримав статус Gold за сертифікацією RIAA.



Деталі релізу повідомлялися шанувальникам упродовж останнього місяця шляхом таємних розсилок і хитрих арт-обмінів на стрімінгових платформах. "Overcompensate" повертає слухачів у захоплюючий світ «Trench». Нашарування синтезаторів накладаються на стрімкий брейкбіт пісні - це вправний перехід альтернативної динаміки, ритмічної гнучкості та готовності до вибуху.

Альбом Clancy доступний для передзамовлення в різноманітних фізичних форматах, включаючи: два лімітовані делюкс-бокси, чотири варіанти вінілу з додатковим эксклюзивом для роздрібних торговців, ексклюзивний CD + журнал та касета + гаманець для фотокарток і багато іншого. Для повного огляду пропозицій передзамовлення Clancy відвідайте офіційний магазин Twenty One Pilots.

Зібравши понад 33 мільярди стрімів та продавши понад 3 мільйони квитків у світових турах, дует Тайлера Джозефа та Джоша Дуна з Колумбуса, штат Огайо, зарекомендував себе як один із найуспішніших гуртів 21 століття, який переосмислив звучання музики для нового покоління.

Спродюсований Джозефом і Полом Міні, Clancy знаменує завершальний розділ амбітної багатоальбомної повісті, яка вперше була представлена у мультиплатиновому альбомі, Blurryface, виданого у 2015 року. Зокрема, реліз нового альбому Clancy, запланований на 17 травня, збігається з річницею видання Blurryface, який гурт випустив того ж дня 9 років тому.

Twenty One Pilots розширили амбіційну концепцію, визначену в Blurryface, своїм платиновим альбомом 2018 року TRENCH. Завдяки мультиплатиновим і платиновим синглам "Chlorine", "My Blood" та номінованому на премію GRAMMY® "Jumpsuit", альбом посів перше місце у річних чартах "Best of" Billboard, KERRANG!, Alternative Press та Rock Sound.

Епічний альбом Scaled And Icy дебютував на першому місці у Топ чартах Billboard -  "Rock Albums" та "Alternative Albums", а також посів третє місце в чарті "Billboard 200", ставши відкриттям тижня для рок-альбому в 2021 році. Рекорд підкреслюють хіти “The Outside”, “Saturday” та “Shy Away”, останній з яких за три тижні піднявся на перше місце в форматі "Alternative Radio", роблячи дует частиною елітного клубу виконавців з кількома піснями, які піднялися на перше місце за три тижні або навіть менше, включаючи: U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers і Foo Fighters.