Новини | Україна понад усе! Козацький драйв, енергія і танці в новому кліпі Олега Серафина

Україна понад усе! Козацький драйв, енергія і танці в новому кліпі Олега Серафина

Український співак та сонграйтер Олег Серафин (SERAFYN) випустив патріотичний відеокліп на авторську композицію  «Україна понад усе!» який мотивує на Перемогу.

Танець і пісня вписані в генетичному коді кожного українця. Тому у своїй новій відеороботі артист показує красу та велич рідної землі, сплетіння українського духу, козацького драйву і незламної волі. У складні часи війни та випробувань український народ ніколи не забував про пісню і танець, та про свою ідентифікацію. Народ поважав  своє історичне минуле, вишивав його символи на одязі та передавав ці традиції підростаючому поколінню.  



«Сьогодні, коли Україна переживає важкі часи, кожен має знати і пам’ятати історію своєї країни, а українське слово передавати з покоління в покоління.

Ми – співочий народ, наша пісня повинна лунати всюди, а  запальні українські народні танці повинні побачити у всьому світі. Я вірю, що Україна наче фенікс із руїн звільниться від ворожих ланцюгів, а її мова солов’їна стане істинним символом вільної та незалежної Держави» - каже артист.

Кліп був знятий між тривогами разом з дитячим центром творчості у місті Жидачів , в якому минуло дитинство Олега. Де він починав робити свої творчі кроки. Це перша відеоробота артиста, в якій він дебютував в ролі режисера кліпу. Також над проектом працювали відомий саунд-продюсер Андрій Ігнатченко та американський художник Алі Аламдар.