Новини | Відомі зірки та продюсери об'єдналися на новорічній події Star Holiday Fest

Відомі зірки та продюсери об'єдналися на новорічній події Star Holiday Fest

Всеукраїнський вокальний проект, який відкриває талановитим юним виконавцям шлях до шоу-бізнесу 

13 грудня у столичному закладі JUST CAFE відбувся всеукраїнський вокальний проект “Star Holiday Fest: свято Новорічної пісні”. Подія проводиться за підтримки відомих українських зірок, продюсерів, професійних діячів культури, ЗМІ. 

Найталановитіші юні співаки країни від 6-19 років змагалися за головний приз, яким стала авторська пісня та її запис під ключ на студії звукозапису FOXXSTUDIOS. Володаркою Гран-прі стала Анастасія Дорошенко, на яку чекає співпраця на студії у супроводі Вадима Лисиці.  

У складі професійного журі цього сезону стали:

  • ВАДИМ ЛИСИЦЯ — український продюсер, саундпродюсер, аранжувальник, звукорежисер, музичний продюсер телевізійних шоу Х-фактор (Сезон 9) та "X-фактор" (Сезон 10) и "Фабрика звезд — 2". Співзасновник студії звукозапису FOXXSTUDIOS
  • АННА ТРІНЧЕР  - співачка та блогер
  • ALENA OMARGALIEVA - українська співачка
  • VLAD DARVIN - автор-виконавець та музичний продюсер
  • СЛАВА ДЬОМІН - інтервʼюер, радіоведучий
  • МАКСИМ БОРОДІН - співак, автор, композитор.
  • PARFENIUK -артист, автор

         Ведучиим вечора був Денис Чоловський. 

На нагороджені жюрі відмітили також талановитих співаків спецподарунками. Вероніка Трембецька отримала вагомий приз у вигляді авторської пісні від автора Андрія Мельника. Юна співачка NICOLE завоювала серце  PARFENIUK, який запросив її заспівати на своєму концерті. Денис Грищук отримав запрошення на концерт від VLAD DARVIN. 

Нагадаємо, що попередні переможці, завдяки Star Holiday Fest випустили релізи авторських пісень,  стали гостями радіостанцій, встигли поспівпрацювати з відомими артистами та продюсерами. Доречі, після перемоги вокального проекту Ярослав Карпук, наразі вже є відомим виконавцем та артистом YAKTAK та має цілу армію прихильників, успішну творчу кар'єру активно також продовжують і попередні переможці та учасники  Star Holiday Fest: Анастасія Балог, MASHA DANILOVA, Олена Усенко.   

Про проект: https://www.instagram.com/starholiday_fest/ 

Деталі: +380933076810