Новини | Віра Брежнєва відкрила нову планету

Віра Брежнєва відкрила нову планету

Неземні декорації, левітація у відкритому космосі та чуттєвий образ: Віра Брежнєва представила новий кліп на свій сингл “Тихо”.

У відео героїня Віри Брежнєвої прилітає на космічному кораблі на незвідану планету, де залишається на самоті: наодинці зі своїми думками та магією навкруги. Новий простір захоплює, та чи забуде вона ті почуття, які залишилися на планеті Земля?

На художнє оформлення в павільйоні, де проходили зйомки, пішли десятки годин. Щоб відтворити справжню космічну реальність, на локацію привезли тони піску та гравія. Художниками-постановниками був відтворений шлюз космічного корабля. А ефектне зображення в фіналі забезпечила CGI-графіка за прикладом тої, яка використовується на зйомках голлівудських блокбастерів.

Під час 25-годинної зйомки відео Вірі Брежнєвій довелося пройти надскладні випробування. Ближче до кінця зміни трапився момент, який взагалі змусив хвилюватися всю режисерську команду: співачці стало погано під час паріння у повітрі на спеціальних тросах.

-Це була приблизно 20-та година знімального процесу, дубль за дублем ми добивалися ефекту левітації у відкритому просторі. Я відчула, що земля йде з-під ніг, але вже в загальноприйнятому значенні цих слів. Дякую команді, яка відразу зреагувала і дала мені якийсь час, щоб відійти, а потім повернутися в кадр і, все ж таки, зняти ідеально, як ми планували, - поділилася Віра Брежнєва.



Артистка додала, що її новий кліп на пісню “Тихо” - це алегорія космічної самотності: “Складно усвідомити, наскільки ми маленька піщинка в розмірах величезного всесвіту. Але, якщо в наших серцях є любов - ми не одні”.

Режисером кліпу “Тихо” став Сергій Солодкий, а ідея - вже традиційно належить самій Вірі Брежнєвій та Костянтину Меладзе, який розповів детальніше про планету, де опиняється Віра: “Це планета нездійсненних ілюзій та мрій, де все ідеально красиво. Але при цьому, дуже хочеться повернутися з цього раю на недосконалу Землю - до людей. До однієї людини, яка чекає там, на Землі. Можливо, цю планету і варто було б назвати ім’ям «Тихо».

Пісня “Тихо” увійшла в останній альбом співачки під назвою V. і зайняла особливе місце в серцях слухачів, ставши однією з найпрослуховуваніших пісень співачки в діджиталі.