Новини | Як Алан Бадоєв відсвяткував день народження в джунглях

Як Алан Бадоєв відсвяткував день народження в джунглях

10 січня найуспішнішому українському кліпмейкеру Алану Бадоєву виповнився 41 рік.

За доброю традицією, що вже склалася, після щільного знімального сезону, січень режисер проводить у подорожах, обираючи незвичайні, екзотичні напрямки. Цього разу, провівши понад 20 годин у дорозі, Бадоєв зустрічає новий рік свого життя у диких джунглях Коста-Ріки.

Складне транспортування до місця призначення виявилося далеко не єдиним випробуванням. Бадоєву довелося пережити харчове отруєння, яке, втім, Алан, який звик до будь-яких труднощів, сприйняв легко і філософськи, як своєрідний челендж.

«Сенс цього отруєння був у тому, щоб я влаштував собі разом із фізичним ще й ментальне чищення», — усміхається режисер. Кульмінаційним моментом дня народження в джунглях стала зустріч із цілою зграєю мавп-ревунів — їх вважають найгучнішими наземними тваринами у світі, чиє виття чути на відстані кількох кілометрів. Алан і на цю перевірку на стресостійкість відреагував з розумінням: «Гучні гуркіт реву цих створінь о 6-й ранку спочатку сильно мене злякали, а потім вказали на те, що моя мета досягнута. Я готовий почати свій 41-й рік у гармонії з природою та наповнити себе до шийки новими враженнями. Просто жити – це і є щастя, а жити та створювати щось – велика приємна відповідальність. Важливо дарувати кохання, важливо бути чесним, важливо просто бути».