Новини | Як правильно вибирати дивани? Дієві поради від Barin House

Як правильно вибирати дивани? Дієві поради від Barin House

М’які меблі – це головні елементи в різних інтер’єрах. На них одразу падає погляд, коли ви заходите в приміщення. Відповідно хочеться підібрати такі варіанти, які будуть бездоганно виглядати. До того ж не варто забувати про довгий термін служби.

Підбираючи дивани, потрібно враховувати безліч тонкощів. Це дасть можливість серед представленого асортименту https://barin.ua/divany/ знайти найкращий варіант, а Barin House якраз нагадає основні моменти.


Що потрібно враховувати при виборі меблів?

Сучасний асортимент постійно розширюється. Це дозволяє без проблем підібрати красиві дивани, які відповідатимуть стандартам якості. Тільки перед цим варто визначитися з певними характеристиками:

  • Призначення. Більшість хоче придбати меблі для вітальні. Тут ви зможете приймати гостей і відпочивати в денний час. Якщо потрібне ще спальне місце, то диван має бути з механізмом трансформації. Вам тільки потрібно визначитися, як часто будете ним користуватися. Від цього залежить вибір системи. Іноді на кухню купують невеликі меблі на кут, які ззовні нагадують м’яку лавку.
  • Розмір диванів. Меблі вважаються центральним об’єктом в кімнаті, проте вони не повинні займати весь простір. Тут ще має залишитися вільне місце. Вам потрібно чітко визначитися, де саме будете розміщувати меблі. Для зручності можете намалювати план, щоб все краще розуміти. Якщо будете розкладати диван, то варто враховувати розміри в складеному та розкладеному стані.
  • Використані матеріали. Якщо почати з каркаса, то краще віддавати перевагу дереву. Воно довго прослужить. А ще воно екологічне та безпечне. Що стосується ДСП, то такий матеріал дещо поступається своїми характеристиками. Для наповнення використовують пружинний блок. Бажано віддавати перевагу моделям з незалежними пружинами, які зможуть рівномірно розподіляти навантаження. Що стосується інших матеріалів, то вони мають бути пружними та швидко відновлювати свою форму. Оббивка може бути з тканини чи шкіри. Віддавайте перевагу якісним матеріалам, які будуть невибагливі у догляді.
  • Оформлення. Оскільки диван – це центральний об’єкт в кімнаті, то він має відповідати загальному оформленню. Вам потрібно визначитися зі стилем. Це може бути як класика, так і сучасний напрямок. А ще приділіть увагу основному кольору. Пастельні чи яскраві відтінки – вибір за вами. Головна вимога – основний колір не має зливатися зі стінами.


Заздалегідь продумавши основні вимоги, ви зможете без проблем розібратися в меблевому асортименті. Разом з рекомендаціями від Barin House підберете диван, який прослужить досить довго та створить атмосферу затишку в кімнаті.