Новини | Zlata Ognevich потішила шанувальників виходом міні-альбому у свій день народження.

Zlata Ognevich потішила шанувальників виходом міні-альбому у свій день народження.

У свій день народження талановита артистка Zlata Ognevich порадувала своїх шанувальників виходом нового міні-альбому під назвою "Віддаю". Цей EP містить автобіографічні пісні, які дозволяють слухачеві заглибитися в інтимний світ виконавиці.

 
Саундпродюсерами стали відомі фігури музичної індустрії Євген Тріплов та Сергій Ранов. Їхня творча візія наповнила альбом унікальним звуковим почерком, що підкреслює індивідуальність артистки.


 
- «Коли ми працювали над треками, то намагалися внести туди щось нове, раніше не характерне Златі», - кажуть саундпродюсери.
 
Та на цьому сюрпризи не закінчилися. Zlata Ognevich також презентувала кліп на одну з пісень альбому, а саме: "Все невипадково". У ньому артистка показала ексклюзивні архівні кадри з дитинства. Це стало символічною подорожжю в минуле і не лише доповнило музичне відео, а й проштовхнуло головний меседж пісні: «Все, що трапляється в житті- не випадково, і треба навчитися читати поміж рядків цей звʼязок». Це відчуття зв’язку із минулим стає ключовим елементом в новому кліпі, своєрідним мостом, що з’єднує минуле та сучасність артистки.
 
- «Цей альбом став для мене особливим. Він дуже інтимний, я б навіть сказала – справжній. Саме тому я вирішила випустити його в знаменний для мене день – мого народження», - зізналася Zlata Ognevich